Nekaj informacij o Increa Izola d.o.o.

Podjetje INCREA d.o.o. je dejavno na področju trgovanja dveh prodajnih programov in sicer:

  • Vrtni program
  • Gozdni program

Pod vrtni program štejemo drobno kmetijsko mehanizacijo, kot so: prekopalniki, motorne kosilnice, motorne kose in pripadajoči nadomestni deli ter oprema kot so: glave za košnjo, nitke za košnjo, masti za podmazovanje, mazalna olja in podobno.

Pod gozdni program štejemo motorne žage, rezilne verige za motorne žage, meče za motorne žage, pile, brusilne strojčke za brušenje rezilnih verig, nadomestne dele in raznovrstno opremo, potrebno za opravljanje gozdarskih opravil. Izdelke iz našega programa si lahko ogledate v našem spletnem katalogu na naši spletni strani, pod zavihkom vsi izdelki pa lahko vidite vse kategorije in izdelke v teh.

Poslovanje je izključno na veleprodajni način, torej gre za uvoz in distribucijo blaga do naših maloprodajnih kupcev širom Slovenije. Za nakup izdelka si lahko ogledate PRODAJNA MESTA.

Nahajamo se na naslovu Polje 9E, Izola (industrijska cona). Pokličete nas lahko na telefonsko številko: 05 64 01 040 in z veseljem vas bomo usmerili na vam najbližjega trgovca z izdelki iz naše ponudbe.

Za še več informacij o podjetju si lahko pogledate tudi zgodovino in razvoj podjetja.

KONTAKTI in LOKACIJA

 

INCREA, d.o.o. IZOLA

POLJE 9E, 6310 Izola

Mat.št. 5304598000

Davčna št. SI88941272 , smo davčni zavezanci

 

Tel.št. 05 64 01 040

Fax. Št. 05 64 01 042

Email: info@increa.si